Компания LUKAS BOUTIQUE DEVELOPMENT

LUKAS BOUTIQUE DEVELOPMENT

Компания
Киев
Зарегистрирован 3 года назад Был на сайте 3 года назад

О компании

Реалізовуємо будівельний проєкт від Вашого
імені. Це весь комплекс робіт від концепції та
проектування, отримання дозвільних
документів до проведення відбору підрядних
організацій, контроль за процесом будівництва
та здачею в експлуатацію.

Наші переваги це бездоганна організація усіх субпідрядних виконавців на об єкті і можливість роботи як за фіксованою ціною на весь об єкт так і за відсоткову генпідрядну оплату.

Лукас Груп чітко та детальна готується перед входом на об єкт. Також надаємо систематичну звітності по процесам та просуванню робіт на об єкті.

Юридична підтримка бізнесу:розробка корпоративних договорів, розробка внутрішньої документації компанії (політики, правила), представлення перед державними органами та органами місцевого самоврядування, комплексна перевірка контрагентів на предмет доброчесності.

Земля та земельні правовідносини:землевідведення та отримання права власності, розробка проектів землевідведення, розробка та супровід земельних договорів, судові спори в земельних правовідносинах, due diligence земельних ділянок та об єктів розташованих на них.

Нерухомість та будівництво:отримання дозвільної документації, розроблення та супровід партнерських та інвестиційних схем, розроблення та супровід підрядних договорів, розроблення та супровід угод купівлі-продажу нерухомості, розроблення проектів рекострукції та будівництва.

Давно на сайте
Более 3 лет

Сфера деятельности

Отзывы о компании

Контакты